پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

تذکر به رئیس جمهور درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران

عضو هیئت رئیسه مجلس تذکر یک نماینده به رئیس جمهور و وزیر کار درباره ضرورت اجرای عدالت در نظام پرداخت و رفع تبعیض و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران کشوری و لشکری را قرائت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 12
کد خبر: ۲۱۳۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، احمد نادری عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت دوم امروز(یکشنبه، 21 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی تذکرات کتبی نمایندگان به رئیس جمهور و مسئولان اجرایی کشور را به شرح زیر قرائت کرد:

 

تذکر مهرداد گودرزوند چگینی نماینده رودبار به وزیر راه درباره ضرورت تکمیل 8 کیلومتر باقیمانده از اتوبان قزوین-رشت و تذکر دیگری به همین وزیر درباره لزوم رسیدگی به وضعیت نامناسب آسفالت جاده قدیمی و ترانزیت لوشان به امامزاده هاشم(ع) رشت و تذکر دیگری به وزیر ارتباطات درباره ضرورت توجه جدی و پوشش دهی شبکه اینترنت در شهرستان رودبار.

 

تذکر علیرضا عباسی نماینده کرج به وزیر علوم درباره لزوم افزایش نظارت بر فعالیت دانشگاه ها و ساماندهی جلسات دفاع از پایان نامه ها و رساله های دانشجویی در زمینه رعایت شئونات شرعی، حرفه ای و دانشگاهی.

 

تذکر روح الله ایزدخواه نماینده تهران به رئیس جمهور، وزیر اقتصاد و وزیر صمت در مورد لزوم بازنگری در الزام دارندگان کارت بازرگانی به داشتن دفتر کار با سند اداری و تذکر دیگری به رئیس جمهور و وزیر امور خارجه درباره لزوم برخورد فعالانه و موثر این وزارتخانه و سفارتخانه های ایران در اروپا در قبال تضییع حق مسلم خانواده های ایرانی در نگهداری فرزندان آنها.

 

تذکر رسول فرخی میکال نماینده لاهیجان و جمعی از نمایندگان به وزیر راه درباره لزوم تسریع در تکمیل طرح نیمه کاره سراوان-سنگر به سیاهکل و پل روستای شیخ علی کلایه در شهرستان لاهیجان.

 

تذکر امانقلیچ شادمهر نماینده گنبدکاووس به وزیر آموزش و پرورش درباره ضرورت بازنگری و توجه به اعتراضات پذیرفته نشدگان و اعمال دقیق سهمیه عشایر برای فرزندان عشایر و لحاظ سوابق خریدخدمتی ها.

 

تذکر محمدرضا احمدی نماینده رشت به وزیر آموزش و پرورش درباره لزوم رسیدگی به وضعیت نامناسب فضای آموزشی تعداد زیادی از مدارس گیلان.

 

تذکر علی حدادی نماینده طالقان به همراه 29 نماینده دیگر به رئیس جمهور درباره لزوم اطلاع رسانی در خصوص وضعیت طرح کاشت یک میلیارد درخت و نگهداری از درخت های کاشته شده و تذکر دیگری به همراه 35 نماینده به وزیر صمت درباره لزوم رسیدگی به کاهش چشمگیر صادرات فرش دستباف و تذکر دیگری به همراه 31 نماینده دیگر به رئیس جمهور درباره ضرورت اهتمام ویژه در اجرای کامل قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار.

 

تذکر محمدحسن آصفری نماینده اراک به رئیس جمهور درباره لزوم برنامه ریزی و اتخاذ تدابیر تشویقی برای سرمایه گذاری ایرانیان خارج از کشور در داخل و تذکر دیگری به وزیر کشور درباره لزوم تأمین خودروی جمع آوری زباله مورد شهرداری ها و دهیاری ها.

 

تذکر روح الله حضرت پور نماینده ارومیه به وزیر ارتباطات درباره لزوم رسیدگی به وضعیت بد آنتن دهی خطوط تلفن همراه و اینترنت در شهر ارومیه.

 

تذکر حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر به همراه 30 نماینده دیگر به وزیر نفت درباره لزوم اجرای تکلیف جزء یک بند ی تبصره یک قانون بودجه 1402 درباره اختصاص 3 میلیارد یورو نفت خام و میعانات گازی به ستاد کل نیروهای مسلح کشور جهت تقویت بنیه دفاعی.

 

تذکر محمدرضا احمدی سنگری به همراه 12 نفر از نمایندگان به وزیر راه و شهرسازی: تکمیل جاده حادثه‌خیز سنگر به سیاهکل در استان گیلان.

 

تذکر کمال حسین‌پور به رئیس جمهور و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: ضرورت اجرای عدالت در نظام پرداخت و رفع تبعیض و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران کشوری و لشکری. همچنین تذکر به وزیر بهداشت و درمان: ضرورت اتخاذ تدابیر لازم برای تأمین شیرخشک مورد نیاز کشور در اسرع وقت. همچنین تذکر به رئیس جمهور: بیمه تکمیلی کادر درمان.

 

تذکر علیرضا عباسی به رئیس جمهور: لزوم برگزاری جلسات شورای ملی ایمنی زیستی

تذکر جعفر قادری به همراه 13 نفر از نمایندگان به وزیر راه و شهرسازی: تکمیل راه‌های شیراز.

تذکر محمدحسن آصفری به وزیر آموزش و پرورش: تأمین معلم کلاس‌های بدون معلم./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار